Judolessen in Haaksbergen

Samenwerking Kei-Fit & AV weerbaarheid

In 2016 is Kei-Fit gestart met het verzorgen van judolessen in Haaksbergen onder leiding van judoleraar Adriaan Veldboom. De afgelopen 3 jaar hebben Marjolein en Nordin de judolessen verzorgd en uitgebouwd. Helaas hebben Marjolein en Nordin aangegeven na dit seizoen niet meer vast de judolessen te verzorgen. Voor Nordin is het met de gezinsuitbreiding en een nieuwe baan niet meer haalbaar. Ook voor Marjolein wordt het geven van de judolessen in combinatie met haar vaste baan te belastend. Wel blijven zij beschikbaar om incidenteel in te vallen. Uiteraard was dit een lastig besluit en vinden zij dit erg jammer!

Vanaf het nieuwe seizoen 2024-2025 (september 2024) gaat Kei-Fit de samenwerking aan met AV weerbaarheid, om het judo in Haaksbergen nog meer op de kaart te zetten. Dat betekent dat de judoafdeling onder de verantwoordelijkheid komt te vallen van AV weerbaarheid, welke geen onbekende is van Kei-Fit. Adriaan Veldboom heeft de judo opgezet in Haaksbergen.

De judolessen in Haaksbergen zullen plaatsvinden op de dinsdag- en dondermiddag. 

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
zomerrooster 2024
Meer berichten

zomerrooster 2024

Zomerrooster 2024 In de periode van maandag 15 juli t/m zondag 25 augustus (tijdens de schoolvakantie) komt het reguliere lesrooster…
Lees meer

judo examens

Twee keer per seizoen worden er judo examens afgenomen om een hogere slip of band te krijgen. Tijdens het judo…
Lees meer

Dojo kamp 2024

Afgelopen 2 jaar hebben we elk jaar weer veel plezier weten te maken met het dojokamp, daarom dit jaar is…
Lees meer