Zomerprogramma AV weerbaarheid

Beste judoka’s, ouders en verzorgers, 

Het is bijna zomervakantie. Na een bewogen seizoen gaan we dit afsluiten en genieten van een welverdiende zomervakantie. Normaal gesproken is er tijdens de schoolvakantie geen les, echter doen we dat dit jaar anders. Hierover wil ik jullie graag informeren.

AALTEN:
Deze week (12 juli t/m 17 juli) zijn de laatste judolessen in Aalten voor de zomervakantie. In de periode van 19 juli t/m 8 augustus zijn er geen lessen i.v.m. de zomervakantie. Na 8 augustus werken we met verzamellessen: 
Maandag 9 augustus
Maandag 16 augustus
Maandag 23 augustus

Lestijden: 
15.00 – 16.00 uur jeugdjudo t/m 8 jaar
16.00 – 17.00 uur jeugdjudo 8 t/m 15 jaar
19.00 – 20.00 uur volwassenen 16 jaar en ouder

Vanaf maandag 30 augustus worden in Aalten de reguliere lessen en lestijden weer opgestart in de dojo. Voor de extra zomertrainingen worden geen kosten in rekening gebracht voor leden van AV weerbaarheid. Wel mogen de kinderen vriendjes / vriendinnetjes meenemen naar de lessen. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, hoor ik het graag. 

OOSTERBEEK:
In de zomervakantie vinden er een drietal verzamellessen plaats:
Vrijdag 20 augustus – vrijdag 27 augustus – vrijdag 3 september
Tijdstip verzamellessen = 15.00 – 16.00 uur (voor alle leeftijden)
Locatie = Mariendal Oosterbeek -> verzamelen op de parkeerplaats
Wat doe je aan = sportkledingTijdens de verzamellessen worden er leuke sport & spel activiteiten gedaan in het bos. Dit omdat we geen toegang hebben tot de gymzaal. Voor de extra activiteiten in de zomer worden geen kosten in rekening gebracht. 

Vanaf vrijdag 10 september worden de reguliere lessen weer opgestart in de gymzaal. Mocht dit anders lopen i.v.m. de renovatie ontvangen jullie bericht van mij. 

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
Opening nieuwe dojo
Volgend bericht
Opening training & coaching praktijk Aalten
Meer berichten

Japanse Dag

Op zaterdag 2 oktober van 11.30-14.00 uur organiseert AV weerbaarheid haar eerste Japanse Dag. Tijdens de Japanse Dag doen we…
Lees meer
Menu