Nieuwe lockdown december 2020

Zoals jullie wellicht zullen weten is Nederland opnieuw in lockdown. Graag had ik het jaar 2020 anders afgesloten, maar helaas is dit niet mogelijk. Met pijn in mijn hart moet ik voor nu de judo afdeling tijdelijk sluiten. Opnieuw wordt er veel van onze flexibiliteit gevraagd. Gelukkig leren we in de judolessen dat we met elke beweging mee moeten veren, wat in deze tijden goed tot zijn recht komt. 
Graag wil ik jullie informeren en middels de mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen:

Contributie 
De contributie wordt niet verhoogd aankomend jaar en blijft onveranderd. Wel blijft de contributie doorlopen in januari, omdat er een alternatief lesaanbod komt en de vaste lasten doorlopen.
 
Alternatief lesaanbod
Ik ga in overleg met de gemeente om een alternatief lesprogramma aan te bieden. Volgens de regels mag de jeugd t/m 17 jaar in de buitenlucht sporten, maar wil de gemeente hiervan op de hoogte zijn en moet de activiteit goedkeuren. Het plan is om vanaf maandag 4 januari 2021 wekelijks “judo bootcamp” lessen in de buitenlucht te organiseren. Dit plan van aanpak wordt z.s.m. ingediend bij de gemeente en ik hoop op een snelle goedkeuring. 

JBN winterboek
Voor alle jeugdige judoka’s heeft de Judobond Nederland het winterboek ontwikkeld. Een boek vol puzzels, kleurplaten, spelletjes en meer. Ook zijn er een paar leuke prijzen te winnen… Het JBN winterboek is gemaild naar alle kinderen. 

Praktijk voor lifecoaching
Gelukkig mag de praktijk voor lifecoaching in Varsseveld wel open blijven. Wil je een goed gesprek of advies van mij als lifecoach, maak dan een afspraak via info@avweerbaarheid.nl of bel 06-29817071.

Voor nu wens ik jullie allen veel gezondheid toe en hele fijne feestdagen. Ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten. Bij vragen of onduidelijkheden hoor ik het graag. Mijn nummer is 06-29817071.

Jita Kyoei (algemeen welzijn) 

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
NIEUW: Judo in Dinxperlo
Volgend bericht
Actie: maak kennis met lifecoaching
Meer berichten

Opening nieuwe dojo

Vanaf maandag 31 mei opent AV weerbaarheid haar eigen dojo / coachingpraktijk in Aalten, aan de Vierde Broekdijk 29. Op…
Lees meer

Outdoor judolessen

De afgelopen weken hebben we met z’n allen met veel plezier in de buitenlucht gesport. De weergoden zijn ons gelukkig…
Lees meer

Jeugdsportdag Oosterbeek

In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 19 februari, organiseert AV weerbaarheid leuke activiteiten voor alle kinderen in het basisonderwijs van Oosterbeek…
Lees meer
Menu