Nieuw: Lifecoaching bij AV weerbaarheid

AV weerbaarheid training & coaching breidt haar dienstverlening uit met Lifecoaching.
Als Lifecoach help ik je bij je persoonlijke ontwikkeling. Door samen te kijken naar je persoonlijke wensen, stellen we persoonlijke doelstellingen op. Als Lifecoach help ik je om deze doelstellingen te formuleren, hoe je deze kunt bereiken en stuur ik je bij. Ik combineer de Lifecoaching met de oosterse krijgskunsten.

Dit kan op diverse gebieden zijn:
– werkgerelateerd
– relationele sfeer
– financiële situatie
– persoonlijke groei
– persoonlijke weerbaarheid
– mentale groei

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en beoordeel zelf of ik je kan helpen.

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
AV weerbaarheid aangesloten bij de Judobond Nederland
Meer berichten

Judo actie

In de maand augustus en september is er een kennismakingsactie Judo bij AV weerbaarheid! Altijd al eens Judo willen proberen?…
Lees meer
Menu