Jeugdkamp 2023

Na het succes van vorig jaar, wordt er dit jaar voor de tweede keer een jeugdkamp georganiseerd. Het jeugdkamp zal jaarlijks terugkeren aan het einde van het seizoen en zal ieder jaar een ander thema krijgen. Dit jaar is het thema …. BUSHIDO.

BUSHIDO is een Japans woord en staat voor “weg van de krijger”. De japanse kanji (tekens) staan ook op de muur in de dojo:
Maar… nu kunnen we wel een kamp organiseren, maar we willen jou graag uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn! Het kamp zal dit jaar gehouden worden op vrijdag 31 juni en zaterdag 1 juli.  Het jeugdkamp wordt gehouden in en rondom de dojo. Iedereen die lid is van AV weerbaarheid jaar kan zich hiervoor inschrijven! Voorkeursleeftijd is 6 jaar, maar als hij/zij het aan durft om toch te proberen, mag dat gerust. Voor de wat oudere jeugd vanaf 12 jaar is er een aangepast programma met meer uitdaging….!

Onderstaand een globale planning van het weekend:
Vrijdag 31 juni:
– Inchecken en slaapplek voorbereiden
– In groepjes verschillende spellen in het kampthema
– Eten en drinken
– Kampvuur
– Proberen te slapen……

Zaterdag 1 juli:
– Op tijd opstaan voor de ochtendtraining
– Ontbijten
– In groepjes verschillende budo activiteiten
– Eten en bijkomen
– In groepjes verschillende budo activiteiten

De kosten voor dit weekend zijn € 45,- per deelnemer en inschrijven kan via de mail (info@avweerbaarheid.nl) waarbij onderstaande gegevens belangrijk zijn om door te geven.

Let op : inschrijven kan t/m 11 juni 2023
– Naam deelnemer
– Mobiel nummer bij calamiteiten
– Medicijngebruik en tijdstip van toedienen (wat en wanneer)
– Eventuele voedselallergieën

Als de inschrijving is gesloten, zul je aanvullende informatie van het kamp ontvangen. Dit zal rond 18 juni zijn, wanneer de uiterste inschrijfdatum verlopen is. Voor vragen kun je mailen naar info@avweerbaarheid.nl of stuur een appje naar 06-29817071

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
Bedrijfsfitness Nederland: een gezonde zaak
Volgend bericht
weerbaarheidstraining voor ondernemers en personeel
Meer berichten

NIEUW: sport & spelmiddag

Dit jaar wordt er een nieuw evenement toegevoegd: de sport & speldag voor de jeugd.. De eerste sport & speldag wordt georganiseerd…
Lees meer