Actie: maak kennis met lifecoaching

Lifecoaching door AV weerbaarheid: zet je terug in balans. 

In ons leven kennen we moeilijke momenten. We krijgen tegenslagen te verwerken en moeten soms lastige keuzes maken. Dit kan ons uit balans brengen. Een lifecoach kan je helpen om meer veerkracht te ontwikkelen en helder te krijgen hoe je verder wil door je vaardigheden te leren waardoor je het leven beter aan kan.  

Afhankelijk van de vraag of het probleem waar je mee komt, zal ik je trainen in het flexibeler omgaan met rotsvaste overtuigingen die je in de weg zitten en daardoor stress veroorzaken. Ook kan ik samen met jou in kaart brengen wat jouw belangrijkste waarden precies zijn en je daar meer naar kunt gaan leven.  

Uit balans geraakt? Laten we werken aan jou persoonlijke groei: 

  • Vergroten van je zelfvertrouwen 
  • Assertiever worden 
  • Eigen grenzen leren bewaken 
  • Rust in je hoofd vinden 
  • Ontdekken eigen kwaliteiten 
  • Energieker voelen 

Het is tijd om te luisteren naar je eigen lichaam en je eigen gevoel.  

In de coaching gesprekken luister ik zorgvuldig naar je en samen onderzoeken we waar het probleem echt zit en hoe jij dat het liefst zou willen oplossen. Ik bied je handvatten om daar te komen waar jij wil zijn, zo dicht mogelijk bij je authentieke zelf.  

Maak nu kennis met mij en probeer mij uit. Van 21 december t/m 31 januari is er een kennismakingsactie en krijg je een intake en 3 coachinggesprekken voor slechts €99,-. Twijfel je en wil je eerst meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je. We kunnen op verschillende manieren een afspraak inplannen: telefonisch, online of op de praktijk in Varsseveld.

Mail naar info@avweerbaarheid.nl of bel 06-29817071.

Deel dit bericht met anderen:

Vorig bericht
Nieuwe lockdown december 2020
Volgend bericht
Boksend Opvoeden Outdoor
Meer berichten

Japanse Dag

Op zaterdag 2 oktober van 11.30-14.00 uur organiseert AV weerbaarheid haar eerste Japanse Dag. Tijdens de Japanse Dag doen we…
Lees meer
Menu